Nästa tävlingsdag blir en onsdag, den 27 juli! Passa nu på att njuta av sommaren, vässa närspelet och tävla på golfveckan.

Lite fakta till dags dato; vi har 135 starter på sex tävlingar, snitt, 22,5 och förmodligen är det jag som är 0.5. Vi har 54 namn på uppföljningslistan, får vi med alla en gång så slår vi nästan ForseX Cup antalet.

Vår tjuga till kansliet för god hjälp har hittilldags inbringat 2.700 till klubben och lite mer kanske det blir efter säsongfinalen. Försök att ha minst fem tävlingstillfällen, de fem främsta efter finalrundan den 22 sept. kommer att belönas lite extra. Kanonstart har mottagits positivt och förhoppningsvis kan vi fördela starthålen rättvist. Planeras också för en till tävling från blå/rött Tee, Blå Tåget 2! Avslutningstävlingen blir från rött Tee och om det blir någon variant med antal klubbor får vi återkomma om.

Förslag och idéer om tävlingsformer, typ Scramble, Greensome, m.m mottas gärna.

Kjell Wallin sköter MNS med den äran, dock sköter vi oss inte lika bra med segrar, skärpning anbefalles på den fronten och framförallt, stötta Kjell när det är bortamatcher och trögt att få med fullt lag.

Ha en fin golfsommar!

Paul Olsson