Sollefteå GK:s camping

Vi erbjuder uppställningsplatser för husvagn/husbil på ett 10-tal platser inom golfbanans område.
Dusch och toalett finns på klubbhusområdet endast 100 meter bort.

Husvagnsplats säsong (exkl. el)  1700 kr
Husvagnsplats vecka (inkl. el)    500 kr
Husvagnsplats dygn (inkl. el)    100 kr

Välkomna!

Hål 8 - ADC Media

”Vi berättar din historia”

Kommunikation är berättelser när de är som bäst. Historier som når fram och gör skillnad.

Det finns en stark berättartradition i det område där vi verkar, och vi ansluter stolt till denna när vi fäster blicken i närområdet och berättar om människor, företag och företeelser lokalt.
Som en röd tråd genom hela vår produktion, löper nyfikenheten och fascinationen över det stora engagemang och kunnande som vi finner hos våra uppdragsgivare. Liksom ödmjukheten inför den kraft som finns lokalt.

Vi har nämligen förmånen att få växa med varje ny kund. Samtidigt som vi hela tiden lär oss mer om (bland annat) skog, el, vindkraft, mat, miljö, hälsa, njutning och rekreation – så hjälper vi i samma veva våra kunder att stärka sina varumärken, vi ger dem mervärden så att de kan nå ännu bättre resultat.
I tryckta tidningar/foldrar eller digitalt – det spelar ingen roll.

I över 20 år har ADC Media varit en betydande aktör för redaktionell kommunikation.

bild adcmedia

För att läsa mer om oss klickar du här