Sollefteå GK:s camping

Vi erbjuder uppställningsplatser för husvagn/husbil på ett 10-tal platser inom golfbanans område.
Dusch och toalett finns på klubbhusområdet endast 100 meter bort.

Husvagnsplats säsong (exkl. el)  1700 kr
Husvagnsplats vecka (inkl. el)    500 kr
Husvagnsplats dygn (inkl. el)    100 kr

Välkomna!

Hål 11 - Textilia

Om Textilia

Textilia är ett svenskt Facility Management-företag som genom en ansvarsfull och effektiv textilservice frigör resurser för kunder inom främst Hälsa & Sjukvård och Hotell & Restaurang. Som långsiktig partner tar Textilia ett helhetsansvar och bidrar till att det fungerar för våra kunder.

Textilservice är, likt kost-, städ- och fastighetsservice, en stödprocess inom Facility Management-området som är oerhört viktig för att många kunders verksamheter ska fungera.

Modern textilservice från Textilia är en utpräglad tjänsteverksamhet där Textilia i uthyrningsmodeller tar ett helhetsansvar för att kunder inom främst Hälsa & Sjukvård och Hotell & Restaurang alltid har tillgång rena, ändamålsenliga och kostnadseffektiva textilier.

bild textilia

Textilia tar i sina kundrelationer ett helhetsansvar för anskaffning och finansiering av textilier, högeffektiv tvätt- och efterbehandling, transport till och från kund, automatiska plaggdistributionssystem samt en meny av tilläggstjänster, allt i syfte att det ska vara lätt att vara kund hos Textilia. Hos större kunder, t ex stora akutsjukhus, har Textilia egen personal stationerad som ombesörjer beställning, plockning, lagerhållning och interndistribution samt påfyllning och drift av plagg- och textilautomater. Kundens medarbetare förbrukar och överlåter resten åt Textilia.

Textilia är Sveriges största leverantör av textilservice till kunder inom Hälsa & Sjukvård. Landstingen i Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland, Jämtland, Stockholm, Örebro, Kronoberg och Blekinge samt många kommuner och privata vårdgivare är kunder hos Textilia. Inom Hotell & Restaurang har Textilia kunder över hela Sverige. Textilia är även huvudleverantör av textilservice till Försvarsmakten.

Textilia har produktion och kundtjänster vid anläggningar i Boden, Långsele, Rimbo, Örebro och Karlskrona. Den geografiska placeringen av anläggningarna är optimal för nationella uppdrag samtidigt som vi är en lokal partner. Textilia har ca 400 anställda och omsatte 2010 ca 460 MSEK.

Textilia ägs sedan augusti 2008 av Litorina Kapital - en framgångsrik utvecklare av mindre och medelstora företag.

För att besöka Textilias hemsida klickar du här