Bildgalleri

Nipsoft

Trygg och kompetent utvecklingspartner

Nipsoft AB är ett företag med bred kompetens och lång erfarenhet inom utveckling, support och förvaltning av affärssystem, med särskild inriktning på telekom och fakturering. Hela vår verksamhet bygger på nära relationer med våra kunder med personlig service och trygghet.

Våra rutinerade medarbetare har en hög utbildningsnivå och en gedigen kunskap inom sina respektive specialområden. I kombination med erfarenhet från ett flertal olika branscher besitter vi tillsammans den kompetens som krävs för att starta och driva de flesta typer av utvecklingsprojekt.

Vi baserar vårt utvecklingsarbete på välkända verktyg och standardiserade utvecklingsmetoder vilket borgar för att vi kan leverera tjänster som motsvarar, eller ännu hellre överträffar, våra kunders förväntningar.

Vad kan vi göra för Er?

bild nipsoft