Besökare: 445673

Börja spela golf?

Hej!

Vill du börja spela golf? Vi har löpande utbildningar under hela säsongen. Utbildningen är gratis och utrustning finns att låna. Har du egen utrustning eller har fått låna så ta med dessa.

Det du skall tänka på är att ha kläder efter väder då det skall mycket till för att vi skall ställa in. Då vi har tillgång till tak på rangen så har vi väderskydd när det är riktigt dåligt våder så kurserna skall kunna genomföras.

Redan efter första lektionen är du välkommen att gå ut på riktiga banan tillsammans med en "fadder" och provspela. Vi bjuder på 2st provspelningar. Om du inte känner någon som spelar golf och som kan hjälpa dig ut på banan så hjälper vi på klubben dig med det, prata med Anders Molin som är tränare.

Tycker du sedan att golf är roligt och något som du vill fortsätta med så blir du medlem i klubben för att få fortsatt fri tillgång till banan. Första året har vi ett erbjudande som gör att du blir fullvärdig medlem och därmed kan spela så mycket du vill för 1995kr, detta gäller från det år du fyller 21år. Är du yngre så blir det billigare. Mer information om detta få ni på kursen.

OM du skulle tycka att golf inte är något för dig så kostar kursen ingenting och du har blivit en erfarenhet rikare.

2123

För frågor så mailar du till Anders Molin på andersmolingolf@gmail.com eller ringer 0620-21475. För mer information om datum när kommande kurser startar trycker du här.

Golf är unikt då det passar alla åldrar och även om du är lite till åren kommen så kan du alltid utvecklas och bli bättre!

Golf är kul och du är välkommen till oss på Sollefteå Golfklubb!