random imagerandom imagerandom imagerandom imagerandom imagerandom imagerandom imagerandom image

Golfstart

Vad kul att du vill börja spela golf! Spelet som ALLA kan spela oavsett ålder.

Det är enklare än du tror att börja...

Steg 1 är att anmäla sig till en ”grönakortet kurs” (nybörjarkurs).

En kurs innehåller 2-3 praktiktillfällen med boll och klubba samt en teoridel där vi tittar på de vanligaste reglerna och spelformerna. Hur man räknar poäng kommer du att lära dig om du gillar golf och väljer att fortsätta spela (bli medlem).

Det vanliga upplägget är att vi träffas 2 vardagskvällar samt en för- eller eftermiddag på helgen. Dessa pass är 2-3 timmar, så totalt rör det sig om ca 7 timmar praktik. Ibland anordnar vi också intensivkurser på en helg, dessa är 2 x 4 timmar inkl. rast för fika.

Vi ställer inte in för dåligt väder så kläder efter väder är bra och vi rekommenderar att ni har skor på fötterna, inga sandaler. Blir stabilare då. :o)

Efter utbildningen erbjuder vi en fortsättning som heter Golfstart. Där får ni träffa rutinerade medlemmar från vår klubb som hjälper er att bli medlemmar, svarar på de frågor ni har som inte rör svingteknik och som framför allt ser till att ni kommer ut på banan och spelar så fort det bara går. För er som inte har egna faddrar gör detta att ni får direkt tillgång till banan.

VIKTIGT: När du går utbildningen hos oss behöver du inte klara spelkraven för grönt kort innan du får spela själva på banan. Det enda som behövs är att du blir medlem. Som medlem får du spela själv så snart du känner dig redo. Här är Golfstart en stor hjälp eftersom du får möjlighet att spela med "faddrar" från klubben så du kan bli redo i den takt som du själv känner dig bekväm med.

Utrustning då? Jo, du får låna klubbor av oss gratis fram tills du bestämt dig om du vill börja spela och bli medlem. Detta hjälper de ansvariga på Golfstart dig med att tillhandahålla.

Vad kostar en kurs? Priset för utbildningen är 500kr/person, väljer du att bli medlem så drar vi av den kostnaden på den kraftigt reducerade spelavgiften som är 1500kr första året (du betalar endast 1000kr till).

Tack för att du läst denna text och känner du att detta är intressant så välkomnar vi dig till Sollefteå Golfklubb. Det enda du behöver göra är att anmäla dig till vår tränare Anders Molin eller vårt kansli på nedanstående mail.

Mail: andersmolingolf@gmail.com

kansli@sollefteagk.se

Varje torsdag klockan 18.00.

Än en gång välkommen till golfens underbara värld!

Citat från några nya medlemmar…

  • Nu först förstår jag varför min man vill åka till golfbanan så ofta!
  • Det var inte alls så svårt som jag trodde, när man liksom kom på hur man ska svinga klubban gick det ganska bra.
  • Så otroligt roligt! Motion, socialt umgänge och utmaning på en och samma gång.
  • Varför började jag inte tidigare? Det här är livet!

Med vänliga golfhälsningar!

Sollefteå Golfklubb

Anders Molin
PGA Club Professional
AMG Event & Utbildning AB

 

Hål 11 - Textilia

Om Textilia

Textilia är ett svenskt Facility Management-företag som genom en ansvarsfull och effektiv textilservice frigör resurser för kunder inom främst Hälsa & Sjukvård och Hotell & Restaurang. Som långsiktig partner tar Textilia ett helhetsansvar och bidrar till att det fungerar för våra kunder.

Textilservice är, likt kost-, städ- och fastighetsservice, en stödprocess inom Facility Management-området som är oerhört viktig för att många kunders verksamheter ska fungera.

Modern textilservice från Textilia är en utpräglad tjänsteverksamhet där Textilia i uthyrningsmodeller tar ett helhetsansvar för att kunder inom främst Hälsa & Sjukvård och Hotell & Restaurang alltid har tillgång rena, ändamålsenliga och kostnadseffektiva textilier. 

bild textilia


Textilia tar i sina kundrelationer ett helhetsansvar för anskaffning och finansiering av textilier, högeffektiv tvätt- och efterbehandling, transport till och från kund, automatiska plaggdistributionssystem samt en meny av tilläggstjänster, allt i syfte att det ska vara lätt att vara kund hos Textilia. Hos större kunder, t ex stora akutsjukhus, har Textilia egen personal stationerad som ombesörjer beställning, plockning, lagerhållning och interndistribution samt påfyllning och drift av plagg- och textilautomater. Kundens medarbetare förbrukar och överlåter resten åt Textilia.


Textilia är Sveriges största leverantör av textilservice till kunder inom Hälsa & Sjukvård. Landstingen i Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland, Jämtland, Stockholm, Örebro, Kronoberg och Blekinge samt många kommuner och privata vårdgivare är kunder hos Textilia. Inom Hotell & Restaurang har Textilia kunder över hela Sverige. Textilia är även huvudleverantör av textilservice till Försvarsmakten.

Textilia har produktion och kundtjänster vid anläggningar i Boden, Långsele, Rimbo, Örebro och Karlskrona. Den geografiska placeringen av anläggningarna är optimal för nationella uppdrag samtidigt som vi är en lokal partner. Textilia har ca 400 anställda och omsatte 2010 ca 460 MSEK.  


Textilia ägs sedan augusti 2008 av Litorina Kapital - en framgångsrik utvecklare av mindre och medelstora företag.

För att besöka Textilias hemsida klickar du här

Senaste nytt

Midsommartider

Golfrestaurangen stänger 16.00 torsdag. Stängt midsommarafton och midsommardagen.

Kansliet har stängt midsommarafton och midsommardagen.

 

Trevlig midsommar!

ForseX Cup

Nu finns resultaten utlagda för omgång 1 av ForseX Cup. Glöm inte anmäla er till omgång 2 nu på söndag.

Volvo World golf challenge

Nu ligger tävlingsbestämmelserna för Volvo World golf challenge ute under Spela/Tävla. 

Ordföranden

Säsongen igång och en bana i Norrländsk toppklass

Vilken häftig maj månad vi fick. Golfare i Norrland njöt av bana i toppklass rekordtidigt.

Läs mer...

Sollefteå GK på Facebook

Hitta till oss

Kontakta oss

Kontakta oss via nedanstående alternativ eller via vårt kontaktformulär

PhoneKansli/tidsbokning: +46(0)620-214 75

Kansli öppettider:
Mån, Tis, Fre 08.00 - 16.00 
Ons 09.30 - 16.30 
Tors 08.00 - 18.00
Lör, Sön, Helgdag 08.00 - 16.00

PhoneRestaurang: +46(0)620-214 87

phoneCourse manager Jerker Dewall : +46(0)70-6867823

PhonePro - Anders Molin: +46(0)72-744 20 86
email kansli@sollefteagk.se

      Bankgiro: 115-1398

      Swish: 123 652 51 25


© 2018 Sollefteå Golfklubb
Sidan skapad av Andreas Hedström
Back to Top