random imagerandom imagerandom imagerandom imagerandom imagerandom imagerandom imagerandom image

Glad Påsk önskar Sollefteå Golfklubb!!

«Tillbaka

Nyhetsbrev 2016/03

VISA SOM WEBBSIDA
banner

Glad Påsk alla medlemmar!


niklaserikssonSom ny ordförande i Sollefteå GK ser jag med spänning i fram emot den annalkande golfsäsongen.

För er som inte känner mig så är jag 43 år och arbetar som VD för VTG Entreprenad AB. Jag är sambo sedan över 20 år och har två barn i åldrarna 15 och 13 år. Efter 16 år i Stockholm är vi tillbaka i hemstaden, Sollefteå, sedan sommaren -06. Jag har hela mitt liv varit verksam inom det ideella föreningslivet på ett eller annan sätt. Främst inom fotboll och hockey samt varit ordförande i Sollefteå Hockey. Golfintresset har alltid funnits men speltiden har det varit si och så med genom åren.

GladpaskErfarenhet från golffamiljen är inte speciellt stor men min syn på hur en ideell förening skall drivas och utvecklas samt förståelsen för föreningsliv i allmänhet så är jag övertygad om att jag kan bidra med att ge klubben en bra knuff framåt.

Sollefteå GK står inför många utmaningar i närtid. Vår ekonomi är ansträngd men under balans. För att möta utmaningarna behöver vi se över vår intjäningsförmåga. Vi har en bana i toppklass och både anställda som ideellt arbetande personer viker mycket av engagemang och fritid för att banan ska kunna vara ”Norrlands Pärla”. Stort tack för er insats. Vi behöver skapa en attraktionskraft som medför att intresset för att spela golf i allmänhet, och bli medlem i Sollefteå GK i synnerhet, ökar. Medlemmen är vår viktigaste ingrediens för att klubben ska ha en överlevnad över tid.

Jag har en tro att tillsamman är men stark. Om fler ställer upp och engagerar sig så behöver man göra lite mindre, om ni förstår vad jag menar.

Att komma som greenfee gäst till Sollefteå GK skall upplevas som att man känner sig som hemma och alltid vilja komma tillbaka. Upplevelser som en bana i topptrim, hög service, bra restaurang, tillgänglighet mm skall vara ett självklart inslag på vår klubb. Att man möts med ett leende och en hälsning av både medlemmar men främst av vår personal ska vara ett självklart inslag. Det lilla som görs skapar eko i vår omvärld om att Sollefteå GK ska man åka till.

Våra samarbetspartners (sponsorer) är en absolut nödvändig del av finansiering för klubbens verksamhet och de ska självklart få valuta för sina satsade medel. Här finns stora exponeringsmöjligheter i form av direkt utskick till samtliga medlemmar, ytor för att exponera sina produkter och tjänster, hänvisning från klubbens personal och medlemmar till företagen mm. Listan på möjligheter är oändlig och begränsningen sitter väl bara i fantasin.

Vi ska fortsätta att utveckla klubben mot där alla känner sig välkommen. Vi ska vara innovativa, nyfikna och inte rädd för att vara den klubb som driver tesen ”Golf till alla”.

Vill avsluta med att önska alla ett gott golfår när vi sitter hemma och drömmer om det perfekta slaget medan vi putsar på klubborna.

Vi syns på klubben!

/Niklas Eriksson Ordförande

Kansli/tidsbokning: +46(0)620-214 75
Restaurang: +46(0)620-214 87
Pro - Anders Molin: +46(0)72-744 20 86

Senaste nytt

Damgolf tisdagar

Damgolfen på tisdagkvällar kl 18.00 startar den 29 maj.

Banöppning

Vi öppnar med provisoriska greener tisdag 15/5 kl 15.00. Ordinarie greener öppnar efter städdagens slut söndag 20/5. Lägesförbättra gärna och var rädd om vår bana. Var försiktig på hål 1 där det kan vara arbete i svackan.

Städdag

Städdag den 20/5

Samling 10,00. Den som har möjlighet tar med kratta, spade ev skottkärra.

Ordföranden

Trots snödjup på över metern så går vi med stormsteg mot en ny säsong fullt av spännande golfupplevelser.

Läs mer...

Sollefteå GK på Facebook

Hitta till oss

Kontakta oss

Kontakta oss via nedanstående alternativ eller via vårt kontaktformulär

PhoneKansli/tidsbokning: +46(0)620-214 75

phoneMå,On,Fr. 09-11: +46(0)72-4532478

PhoneRestaurang: +46(0)620-214 87

phoneCourse manager Jerker Dewall : +46(0)70-6867823

PhonePro - Anders Molin: +46(0)72-744 20 86
email kansli@sollefteagk.se
web www.sollefteagk.se
      Bankgiro: 115-1398


© 2018 Sollefteå Golfklubb
Sidan skapad av Andreas Hedström
Back to Top