Golfresa

Golf, gemenskap, god mat och värme!

Långa dagar i golfens tecken är vad som väntar för dig som anmäler dig på en golfresa. Här finns chansen att få svar på dina frågor kring slag som aldrig riktigt fungerat, utveckla dina styrkor eller svagheter, lära känna nya golfare och förhoppningsvis många skratt både på och utanför golfbanan!

För information om kommande resa och anmälan klickar du här!

För frågor och funderingar så vänder ni er till mig på andersmolingolf@gmail.com eller ringer på 0727-442086.

Intresset är stort för alla resor så vill ni med se till att boka en plats.

Med vänliga golfhälsningar!
/Anders Molin

Hål 5 - Sportringen i Sollefteå

Om Sportringen

Sportringen är en sportkedja med ett 60-tal butiker som finns representerade på små och medelstora orter från Lappland till Skåne. Gemensamt för alla butikerna är att vi är riktigt bra på sport och att vi alla har stor servicekänsla!

Stora gemensamma inköp ger låga inköpspriser vilket i slutändan gynnar dig som kund. Det innebär också att vi kan leta fram det bästa och mest prisvärda inom varje produktområde. Allt är noga utvalt och testat oavsett prisläge.

Välkommen till Sportringen – vi kan sport!

bild sportringen

För att besöka vår hemsida klickar du här