Besökare: 509148

Golfresa

Golf, gemenskap, god mat och värme!

Långa dagar i golfens tecken är vad som väntar för dig som anmäler dig på en golfresa. Här finns chansen att få svar på dina frågor kring slag som aldrig riktigt fungerat, utveckla dina styrkor eller svagheter, lära känna nya golfare och förhoppningsvis många skratt både på och utanför golfbanan!

Thracian Cliffs 2

Thracian Cliffs 1

För information om höstresan och anmälan klickar du här!

För frågor och funderingar så vänder ni er till mig på andersmolingolf@gmail.com eller ringer på 0727-442086.

Intresset är stort för denna resa så vill ni med se till att boka en plats.

Med vänliga golfhälsningar!
/Anders Molin

Pausdrycker

Proffs På Fikaraster!

Pausdrycker i Sollefteå är ett komplett vending företag som har Ångermanland, Medelpad och Jämtland som distrikt. Vi levererar kaffe, kaffe- och varuautomater , tillbehör, kakor, frukt, friskt vatten, konfektyr, fryst mat samt maskinservice. Med andra ord allt som hör till en lyckat paus i arbetet!

Proffs På Service!

Vårt breda sortiment med högkvalitets automater och produkter, är en viktig del för att hålla den höga servicenivå som vi har. Vi har dessutom personlig kontakt med kunderna, vi besöker alla våra kunder minst en gång i månaden. Allt detta gör oss till ett fullservice företag. Luta er tillbaka och fika i lugn och ro.

Proffs På Kontorsvaror!

Från och med den 1/12 2013 övertog Pausdrycker kontorshandeln från Dokumentbolaget. Välkommen in till våran butik. Där har vi allt från pennor, toner, papper, pärmar och kuvert till helbönor, lösvikts te, thermosar, papptallrikar och pressobryggare.

Som företagskund kan du beställa kontorsvaror direkt i vår webbutik.

bild pausdrycker

Välkommen att besöka vår hemsida här!