Golfresa

Contrado

Om oss

Som kund hos Contrado Redovisning avgör du själv hur mycket av dina resurser du skall satsa på den ekonomiska administrationen. Vi skräddarsyr en lösning som passar just ditt företag. Hos oss är du delaktig i redovisningsarbetet i den utsträckning du själv vill och avgör själv hur mycket redovisningen får kosta.

bild contrado

eller besök vår hemsida här!

Avslutning på golfveckan 24/7

Fyrmanna den 24/7 kommer att starta från hål 10. Start kl 08.00. Start med 15 minuter mellan bollarna.  8-boll, alltså två lag i samma boll. Den spelare som har lägst hcp i varje boll ser till att speltempot hålls. Håll rygg på bollen framför. På tee, hål 18, kan man beställa hamburgare som intas efter 9 hål. Sen är det viktigt att man kommer iväg i rygg på framförvarande boll. Skall nån gena så slå en säker boll först. Även från röd kan gå först. Detta för att slippa onödig väntan på ettans tee.

Ingen spelare får gå ut på ettan den 24/7

Ha en rolig dag på banan.

Golfveckan i Österforse

Carstedts 2 manna scramble söndag den 18/7

Premiärvisning på MUSTANG MACH-E

Gångvägar

Hej.

Från Måndag 5/7 till Onsdag 7/7 pågår arbeten med Gångvägar.

Mindre störningar kan uppstå i ditt spel från gul tee.

Vi hoppas du har överseende med detta.

MVH Sollefteå GK

Dags för Golfveckan 2021

Välkommen till årets golfvecka på Sollefteå GK. Nu är det dags för en av årets höjdpunkter,
Golfveckan! Passa på att vara med och tävla och lära känna andra golfspelare än dom ni normalt spelar med. Det arbetas för fullt med att få ihop det sista till tävlingarna.

Tävling

Notera att det ordinarie regler som gäller. Det är en blandning av olika tävlingsformer som gör att vi tror att det skall passa så många som möjligt. Tack ni sponsorer som gör golfveckan möjlig att genomföra.

Restaurang

Passa på att under golfveckan äta en bit mat på Golfrestaurangen. Dragan med personal är på tårna!

Anläggning

Bra tryck på anläggningen och det innebär mycket jobb för banarbetarna, respektera deras arbete och se till att de får tid till sitt arbete. Hoppas att arbetet som utförts med gångvägarna gör upplevelsen än mer positiv.

Ideella

Det krävs mycket ideellt arbete för att få till Golfveckan. Allt från kanslijobb, tävlingsverksamhet, kontakt med sponsorer, bunkerjobb, miljön runt klubbhus, m.m. Tack till alla som ställer upp och ni som känner att ni vill bidra, kontakta oss gärnaJ

Slutord

Jag hoppas nu på en lyckad Golfvecka!

Vi syns på bananJ.

Lars Hallin / Ordförande Sollefteå Golfklubb / 2021-07-12