Besökare: 515632

Utvecklingspaketet 2 x 50min + 3 x 25min 1495kr
Stora paketet         3 x 50min + 4 x 25min 1995kr

Grupplektioner 3-8 pers inkl bollar, 800kr/tim

Kom med dina golfkompisar och sy ihop ett eget lektionskoncept på det som just ni har intresse av att träna på.

2484Spel på banan 4 hål 1-2 pers, 400kr

Här får jag en bra bild över ditt spel på banan. Vi pratar inte teknik utan linjering, sikte, klubbval och spelstrategi. Alla kan spela bättre än sitt hcp utan att slå bättre slag, det vill jag visa hur man kan göra under dessa 4 hål. Självklart kan vi spela 9 hål om så önskas.

För bokning av lektion eller frågor kontakta mig på
Mail: andersmolingolf@gmail.com
Mobil: 0727-442086
Shop: 0620-21475

Med vänliga golfhälsningar!

//Anders Molin
PGA Club Professional

Hål 10 - VTG

VTG Verkar inom transport- och maskinentreprenadsektorn.
VTG är ett aktiebolag som består av ca 150 leverantörer. Totalt ingår c:a 350 maskiner, 110 lastbilar och 25 industritransportfordon. Huvuddelen av leverantörernas tjänster förmedlas genom VTG.

Bland de största kunderna kan man finna bl.a. SKANSKA, SCA, SVEVIA, NCC, PEAB, kommunerna i Västernorrland. Ägarstrukturen i VTG, med alltifrån enmaskinsägare med spetskompetens inom sitt speciella arbetsområde, till stora entreprenadföretag med tunga maskinenheter, ligger till grund för en mångfald som gör oss starka i alla förekommande uppdrag inom våra verksamhetsområden.

VTG
  •  Åtar sig uppdrag och upprättar avtal som främjar företagens intressen
  •  Utför fjärr och anläggningstransporter och entreprenadarbeten inom schakt, mark, drift och underhåll
  •  Informerar löpande sina leverantörer i branschfrågor
  •  Ser till att branschanpassade utbildningar genomförs
  •  Handhar besiktningar och försäkringsfrågor

bild vtg

I VTG finns transportfordon anpassade för i stort sett alla typer av transportuppdrag.
ex. fjärrtransporter av gods, flis, sågade trävaror, torv, spån, bark, mm.

Anläggningsbilar, betongtransportbilar, och tunga terrängdumprar för transporter av schaktmassor i våra entreprenaduppdrag, ofta i väglöst land.

Tunga gräv- och schaktmaskiner, mobilkranar, hjullastare i alla storlekar och minimaskiner gör att våra uppdrag kan vara alltifrån stora schakter vid nybyggnationer eller upprustningar i infrastrukturen till enstaka maskiner i exempelvis kabelgrävningsuppdrag.

Våra medlemsföretag har genom målmedvetet arbete blivit respekterade och erkända aktörer på marknaden.

Specialmaskiner och utrustningar gör att vi kan utföra skutslagning, rivningar, grus- och bergförädling, styrd jordborrning och betongkrossning.

Listan blir nästan oändlig på de möjligheter som finns med leverantörernas gemensamma resurser. Tät kontakt mellan VTG´s olika lokalkontor gör maskin- och fordonstillsättningen både snabb och flexibel när behovet uppstår hos någon av våra kunder.
Allt sammantaget i en organisation som den VTG representerar har visat sig vara värdefull för våra stora beställare, som ofta vill försäkra sig om tillgången när det gäller deras transport- och maskintjänstbehov som vi kan erbjuda genom tecknande av projekt- eller ramavtal, ofta för längre tidsperioder.

För att besöka VTG:s hemsida klickar du här