Besökare: 518744

Utvecklingspaketet 2 x 50min + 3 x 25min 1495kr
Stora paketet         3 x 50min + 4 x 25min 1995kr

Grupplektioner 3-8 pers inkl bollar, 800kr/tim

Kom med dina golfkompisar och sy ihop ett eget lektionskoncept på det som just ni har intresse av att träna på.

2484Spel på banan 4 hål 1-2 pers, 400kr

Här får jag en bra bild över ditt spel på banan. Vi pratar inte teknik utan linjering, sikte, klubbval och spelstrategi. Alla kan spela bättre än sitt hcp utan att slå bättre slag, det vill jag visa hur man kan göra under dessa 4 hål. Självklart kan vi spela 9 hål om så önskas.

För bokning av lektion eller frågor kontakta mig på
Mail: andersmolingolf@gmail.com
Mobil: 0727-442086
Shop: 0620-21475

Med vänliga golfhälsningar!

//Anders Molin
PGA Club Professional

Hål 18 - Swedbank

bild swedbank

Swedbank är en modern bank med rötterna tryggt förankrade i den svenska sparbankshistorien. Vi är en inkluderande bank med 8 miljoner privatkunder och drygt 600 000 företags och organisationskunder.

Det gör oss till Sveriges största bank till antalet kunder och ger oss en ledande ställning även i våra övriga hemmamarknader Estland, Lettland och Litauen. Som en stor bank är vi en väsentlig del i det finansiella systemet och spelar en viktig roll i de lokala samhällen där vi verkar. Vi har ett djupt engagemang i att bidra till en sund och hållbar finansiell utveckling både för våra kunder, våra ägare och för samhället i stort.

Vi arbetar hårt på att utveckla långa och nära relationer med våra kunder. Swedbank har därför ett omfattande kontorsnät och väl utvecklade telefon-, internet- och mobiltjänster. Våra kunder ska alltid vara trygga i att de råd vi ger utgår från kundens bästa och inte bara från våra produkter. När vi utvecklar våra produkter och tjänster är målet att skapa det som är långsiktigt bra för kunderna och därmed även för oss.

Medarbetarna i Swedbank står bakom värderingarna att vi ska vara enkla, öppna och omtänksamma. I vardagen betyder det bland annat att våra tjänster och råd ska vara begripliga för envar och att vi håller vad vi lovar.

Swedbank ska ha en robust balansräkning som klarar konjunktursvängningar. Att bedöma och hantera risk är en del av vår vardag. Vi uppnår en god riskspridning genom att ha en bred kundbas av privatpersoner och företag från många olika branscher och genom en uthållig balans mellan in- och utlåning på våra hemmamarknader.

För att besöka vår hemsida och läsa mer om Sollefteå kontoret klickar du här