Besökare: 516051

Regelkurser

8913Här hittar du aktuella regelkurser på Sollefteå GK.

Vi går igenom de allra vanligaste och mest användbara reglerna som hinder, mark under arbete, out of bounds och banans färger.

Dessa kurser är gratis och riktar sig främst till våra nya golfare i klubben som tog det gröna kortet under förra säsongen eller denna men alla medlemmar som känner att ni är i behov av regelgrunderna är välkomna!

Tisdag 9 juni Kl 19.00
Torsdag 11 juni Kl 19.00
Måndag 15 juni Kl 19.00

Pausdrycker

Proffs På Fikaraster!

Pausdrycker i Sollefteå är ett komplett vending företag som har Ångermanland, Medelpad och Jämtland som distrikt. Vi levererar kaffe, kaffe- och varuautomater , tillbehör, kakor, frukt, friskt vatten, konfektyr, fryst mat samt maskinservice. Med andra ord allt som hör till en lyckat paus i arbetet!

Proffs På Service!

Vårt breda sortiment med högkvalitets automater och produkter, är en viktig del för att hålla den höga servicenivå som vi har. Vi har dessutom personlig kontakt med kunderna, vi besöker alla våra kunder minst en gång i månaden. Allt detta gör oss till ett fullservice företag. Luta er tillbaka och fika i lugn och ro.

Proffs På Kontorsvaror!

Från och med den 1/12 2013 övertog Pausdrycker kontorshandeln från Dokumentbolaget. Välkommen in till våran butik. Där har vi allt från pennor, toner, papper, pärmar och kuvert till helbönor, lösvikts te, thermosar, papptallrikar och pressobryggare.

Som företagskund kan du beställa kontorsvaror direkt i vår webbutik.

bild pausdrycker

Välkommen att besöka vår hemsida här!