Om shopen

andersmolinGolfshopen drivs av klubbens pro, Anders Molin.

Vår målsättning är att kunna erbjuda medlemmar och gäster ett så brett sortiment av golfrelaterade produkter som möjligt. Varje kund ska känna sig välkommen och kunna hitta något som kan passa. Och är det något ni eventuellt saknar, så kan han i de flesta fall beställa hem det.
Våra priser ska vara konkurrenskraftiga och ligga i nivå med de stora kedjorna och internetföretagen.

Vi vill ju att våra medlemmar skall handla i sin egen shop!

8883

Anders Molin, som huvudsakligen bedriver lektionsverksamhet, utför customfitting av klubbor, där han även provar ut och bygger klubbor helt från grunden av märket Tom Wishon Golf.
Klubborna skräddarsys till dig, anpassade efter din sving, kroppsbyggnad osv.

Kontakta oss gärna om du har synpunkter, tips eller idéer. Det kanske är något du tycker saknas i sortimentet.

Välkommen till en ny och spännande säsong!

Stenslökkens Åkeri AB

Antalet åkerier i Sollefteå är 27 varav Stenslökkens Åkeri AB, Björn är ett av de bättre. Då både pris och typ av transportuppdrag ett åkeri åtar sig kan variera och därför kan det vara smart att kolla med flera åkerier i Sollefteå eller på orter i närheten.

Då du söker upp ett åkeri är det viktigt att du vet en del om ditt gods. Vad är det för typ av vara som ska transporteras, storleken och vikt på varan samt var ska godset transporteras. Viss vägledning om frågeställningar kan du hitta om åkerierkan du hitta genom att besöka Stenslökkens Åkeri AB, Björn eller liknande företags hemsidor. Då det förekommer flera Åkeri i eller nära Sollefteå kan det vara bra att jämföra olika alternativa åkerier och även försöka hitta rekommendationer om vilket Åkeri som är bäst. Ett åkeris som du definitivt bör kolla med är Stenslökkens Åkeri AB, Björn.

Bäst är att kontakta åkeri - Stenslökkens Åkeri AB, Björn på följande sätt:

Stenslökkens Åkeri AB, Björn

Hallstagatan 7