Besökare: 518743

Hej & varmt välkomna till Sollefteå golfrestaurang!

Restaurangen är öppen för säsongen.

2064

Hål 10 - VTG

VTG Verkar inom transport- och maskinentreprenadsektorn.
VTG är ett aktiebolag som består av ca 150 leverantörer. Totalt ingår c:a 350 maskiner, 110 lastbilar och 25 industritransportfordon. Huvuddelen av leverantörernas tjänster förmedlas genom VTG.

Bland de största kunderna kan man finna bl.a. SKANSKA, SCA, SVEVIA, NCC, PEAB, kommunerna i Västernorrland. Ägarstrukturen i VTG, med alltifrån enmaskinsägare med spetskompetens inom sitt speciella arbetsområde, till stora entreprenadföretag med tunga maskinenheter, ligger till grund för en mångfald som gör oss starka i alla förekommande uppdrag inom våra verksamhetsområden.

VTG
  •  Åtar sig uppdrag och upprättar avtal som främjar företagens intressen
  •  Utför fjärr och anläggningstransporter och entreprenadarbeten inom schakt, mark, drift och underhåll
  •  Informerar löpande sina leverantörer i branschfrågor
  •  Ser till att branschanpassade utbildningar genomförs
  •  Handhar besiktningar och försäkringsfrågor

bild vtg

I VTG finns transportfordon anpassade för i stort sett alla typer av transportuppdrag.
ex. fjärrtransporter av gods, flis, sågade trävaror, torv, spån, bark, mm.

Anläggningsbilar, betongtransportbilar, och tunga terrängdumprar för transporter av schaktmassor i våra entreprenaduppdrag, ofta i väglöst land.

Tunga gräv- och schaktmaskiner, mobilkranar, hjullastare i alla storlekar och minimaskiner gör att våra uppdrag kan vara alltifrån stora schakter vid nybyggnationer eller upprustningar i infrastrukturen till enstaka maskiner i exempelvis kabelgrävningsuppdrag.

Våra medlemsföretag har genom målmedvetet arbete blivit respekterade och erkända aktörer på marknaden.

Specialmaskiner och utrustningar gör att vi kan utföra skutslagning, rivningar, grus- och bergförädling, styrd jordborrning och betongkrossning.

Listan blir nästan oändlig på de möjligheter som finns med leverantörernas gemensamma resurser. Tät kontakt mellan VTG´s olika lokalkontor gör maskin- och fordonstillsättningen både snabb och flexibel när behovet uppstår hos någon av våra kunder.
Allt sammantaget i en organisation som den VTG representerar har visat sig vara värdefull för våra stora beställare, som ofta vill försäkra sig om tillgången när det gäller deras transport- och maskintjänstbehov som vi kan erbjuda genom tecknande av projekt- eller ramavtal, ofta för längre tidsperioder.

För att besöka VTG:s hemsida klickar du här