random imagerandom imagerandom imagerandom imagerandom imagerandom imagerandom imagerandom image

Restaurangen stängd

Telefon: 070-459 37 01


2064

 

Hösten är här…

Nu är hösten här och vi har fortsatt en fin bana att spela på.

 

Restaurang

Glädjande är vi redan nu är överens med Valvet om att de även nästa säsong driver golfrestaurangen. Vi finns för honom och de finns för oss. De vill gärna ha in synpunkter på vad vi medlemmar tycker och har för förslag.

Tävling

Kul att vi hade riktigt högt antal deltagare under golfveckan där snittet blev över 100 deltagare per dag. Nu ser jag fram emot en spännande upplösning i arrangemanget Forsex. Det bokas upp för fullt inför avslutningstävlingen 19/9 som är en fyrmannascramble. Anmäl er.

Anläggning

Banan har som vanligt varit i bra skick, med positiv feedback från många gäster. I kansliet gör snart Niklas sin sista dag och då har vi Siv kvar som gör ett bra jobb med att supporta medlemmar, gäster och klubben. Hon har en hel del administrativa arbetsuppgifter som måste göras samtidigt som det kommer in personer i kansli/shop för frågor. Det är bra att vi respekterar hennes tid samtidigt som vi får svar på våra frågor. Stort tack för ett bra arbete till våra årsanställda och sommarjobbare.

Planen var att inför i år byta ruffklippare och därmed få ner kostnaderna. Det har dock pga Corona strulat med leverans, så nu får vi planera inför 2021.

Vi har lidit ekonomiskt pga Coronasituationen. Det har slagit på att sponsorer hänvisat till Corona när vi frågat om de kan sponsra klubben. Vi har ett tapp på äldre medlemmar som normalt också spelar tävlingar. Vi fick inte den nya ruffklipparen med de besparingar som var tänkta med den. Med anledning av det planerar vi att korttidspermittera personalen under okt – dec. Detta för att klara upp det vi pga Corona lidit ekonomiskt för.

PRO

Anders har i år på ett förtjänstfullt sätt bla hållit nybörjarkurs för ca 80 personer vilket är mycket glädjande! Nu gäller det att vi alla hjälper dom in i klubben på ett välkomnande sätt.

Framtid

Nu börjar snart arbetet med utvärdering av året, budget och sätta verksamhetsplan för nästa år!

Kort om året. Vi startade året med att inte veta om vi skulle ha någon bana! Budgetarbetet fick revideras pga Corona! Vi fick tag i restauratör, klart med PRO och medlemmarna gick in med pengar i arrendeavgift. Det lättades i juli på förhållningsregler så att vi fick tävla igen. Vi slog deltagarrekord på golfveckan. Vi har ett högt antal greenfeegäster. Det ser ut att gå mot ett positivt resultat. Ingen nämnd och ingen glömd, detta har vi klarat tillsammans! Tack för det

Slutord

Jag hoppas nu att det blir en bra golfhöst!

Själv går jag även i år mot en höjning av HCP!

Lars Hallin / Ordförande Sollefteå Golfklubb / 2020-09-09

 

Senaste nytt

Banan stänger 30/10

Säsongen 2020 har varit en lång och händelserik säsong, med allt från 100% isbränna till covid 19 med div restriktioner.
Mycket spel, men banan har klarat det galant, med många nöjda golfare👍
Den som vill spela en sista gång, får ta chansen senast imorgon torsdag 29/10, sen stänger vi för säsongen.
Vi från personalen vill tacka alla golfare som spelat i sommar.
Stort tack för iår, ses till våren 2021🏌️
// Jerker

Till FRIVILLIGGÄNGET!

Tack alla fantastiska frivilliga i klubben!!

Läs mer...

Årsmöte 2020

OBS! 

Styrelsen kallar till Årsmöte 2020-11-26.

Obs!!! Digitalt möte.

Tid: 18.00

Enligt RF får vi inte vara fler än 8 församlade beroende på pandemin.

Därför kommer mötet att genomföras digitalt. Ni som vill vara med, anmäl senast tisdag 24/11 16.00 per mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

C:a en kvart innan mötet kommer ni att bli kontaktade via er mailadress. Så var beredd och ni blir guidade hur ni ansluter.

MVH/ Styrelsen

Läs mer...

Ordföranden

Hösten är här…

Nu är hösten här och vi har fortsatt en fin bana att spela på.

Läs mer...

Sollefteå GK på Facebook

Kontakta oss

PhoneKansli/tidsbokning: 0620-214 75 Stängt

      Telefonkontakt: Mån tis 10.00-12.00. 072-453 24 78 

email kansli@sollefteagk.se                               

PhoneRestaurang: Stängt

      Tel: 070-459 37 01

phoneCourse manager Jerker Dewall : 070-6867823

PhonePro - Anders Molin: 072-744 20 86

      Bankgiro: 115-1398
      Swish: 123 652 51 25


© 2020 Sollefteå Golfklubb
Sidan skapad av Andreas Hedström
Back to Top