No result...

Hej & varmt välkomna till Sollefteå golfrestaurang!

2064

Välkommen till säsongen 2019

Trots tjäle, is och lite snö så gav april månad oss ”Sollefteå” golfare ett hopp om snar öppning av banan. Men så kom Maj…..

Jerker med personal gör, som alltid, sitt yttersta varför min förhoppning är att banan är öppnad runt den 20-25 maj. Rangen är dock öppen så välkommen redan nu upp på banan.

Det jag kan meddela är att Anders Molin, och hans företag AMG, och Sollefteå Golfklubb har slutit ett avtal för säsongen 2019. Vi är tacksam för att vi får ha Anders hos oss i klubben även i år. Anders driver hela sin verksamhet i egen regi och klubben köper tjänster av honom till skillnad mot tidigare då Anders varit deltidsanställd.

Vi har även gjort klart med ny restauratör. Restaurang och Café Mango med Michel Orto i spetsen kommer att driva golfrestaurangen under 2019. Vi hälsar Michel med personal Välkommen till klubben.

Vår nye markägare har under vår/vintern utfört relativt stor gallring på banan. Vi var lätt nervösa över hur banan skulle påverkas men den har klarat sig bra trots tunga maskiner och bilar för borttransport. Vi har haft en bra dialog med ägaren och han visar stor omtanke om banan. Jag vill även passa på att uttrycka min tacksamhet till entreprenörer som varit på plats som tagit stor hänsyn till klubbens behov. Som golfare så kommer du att märka den största skillnaden vid hål 8 och 9 ner mot hål 12 och 13. En helt ny känsla för den delen av banan har öppnat sig.

Planen är också att erbjuda medlemmar och gäster 6 nya golfbilar från och med i år. Nytt elbilsgarage är planerat att ta form i anslutning till vagnsboden vid parkeringen.

Nytt tak över uteserveringen är på plats, tack ni ideella som gjort detta möjligt.

Klubbens största potential är medlemmen. Där ligger även vår största utmaning genom att få mer medlemmar.

Jag vill därför slå ett slag för projekt ”Golfstart”. Ta med vänner och bekanta till klubben och låt de prova på spelet golf. Mer info om dagar och tider kommer inom kort på hemsidan.

Glöm inte bort städdagen den 11 maj. Vi behöver all hjälp vi kan få för att få den yttre miljön redo inför öppnandet av banan.

Väl mött på klubben

/Niklas Eriksson Ordförande