Besökare: 515632

Om shopen

andersmolinFr.o.m. säsongen 2013 drivs golfshopen av klubbens pro, Anders Molin.

Vår målsättning är att kunna erbjuda medlemmar och gäster ett så brett sortiment av golfrelaterade produkter som möjligt. Varje kund ska känna sig välkommen och kunna hitta något som kan passa. Och är det något ni eventuellt saknar, så kan han i de flesta fall beställa hem det.
Våra priser ska vara konkurrenskraftiga och ligga i nivå med de stora kedjorna och internetföretagen.

Vi vill ju att våra medlemmar skall handla i sin egen shop!

8883

Anders Molin, som huvudsakligen bedriver lektionsverksamhet, utför customfitting av klubbor, där han även provar ut och bygger klubbor helt från grunden av märket Tom Wishon Golf.
Klubborna skräddarsys till dig, anpassade efter din sving, kroppsbyggnad osv.

Kontakta oss gärna om du har synpunkter, tips eller idéer. Det kanske är något du tycker saknas i sortimentet.

Välkommen till en ny och spännande säsong!

Hål 8 - ADC Media

”Vi berättar din historia”

Kommunikation är berättelser när de är som bäst. Historier som når fram och gör skillnad.

Det finns en stark berättartradition i det område där vi verkar, och vi ansluter stolt till denna när vi fäster blicken i närområdet och berättar om människor, företag och företeelser lokalt.
Som en röd tråd genom hela vår produktion, löper nyfikenheten och fascinationen över det stora engagemang och kunnande som vi finner hos våra uppdragsgivare. Liksom ödmjukheten inför den kraft som finns lokalt.

Vi har nämligen förmånen att få växa med varje ny kund. Samtidigt som vi hela tiden lär oss mer om (bland annat) skog, el, vindkraft, mat, miljö, hälsa, njutning och rekreation – så hjälper vi i samma veva våra kunder att stärka sina varumärken, vi ger dem mervärden så att de kan nå ännu bättre resultat.
I tryckta tidningar/foldrar eller digitalt – det spelar ingen roll.

I över 20 år har ADC Media varit en betydande aktör för redaktionell kommunikation.

bild adcmedia

För att läsa mer om oss klickar du här