Besökare: 512847

Om shopen

andersmolinFr.o.m. säsongen 2013 drivs golfshopen av klubbens pro, Anders Molin.

Vår målsättning är att kunna erbjuda medlemmar och gäster ett så brett sortiment av golfrelaterade produkter som möjligt. Varje kund ska känna sig välkommen och kunna hitta något som kan passa. Och är det något ni eventuellt saknar, så kan han i de flesta fall beställa hem det.
Våra priser ska vara konkurrenskraftiga och ligga i nivå med de stora kedjorna och internetföretagen.

Vi vill ju att våra medlemmar skall handla i sin egen shop!

8883

Anders Molin, som huvudsakligen bedriver lektionsverksamhet, utför customfitting av klubbor, där han även provar ut och bygger klubbor helt från grunden av märket Tom Wishon Golf.
Klubborna skräddarsys till dig, anpassade efter din sving, kroppsbyggnad osv.

Kontakta oss gärna om du har synpunkter, tips eller idéer. Det kanske är något du tycker saknas i sortimentet.

Välkommen till en ny och spännande säsong!

Hål 9 - Elon Hagbergs & Edfors Sollefteå

Hos oss på ELON hittar du ett brett utbud av vitvaror och hushållsprodukter för hemmet från många kända varumärken. Vi har en hög servicenivå och kunnig personal som hjälper dig att hitta rätt bland våra produkter.

Tack vare vårt centrallager kan vi på en stor del av vårt sortiment garantera leverans inom tre dagar på det vi inte har hemma i butik. Självklart kan vi erbjuda räntefria lån och mycket förmånliga försäkringar till dina nya vitvaror. Hos oss kan du lita på att du köper kvalitet till bra pris med stor trygghet.

Välkommen på ett besök i butiken!

bild elon

För att läsa mer om oss klickar du här