Besökare: 518743

Om shopen

andersmolinFr.o.m. säsongen 2013 drivs golfshopen av klubbens pro, Anders Molin.

Vår målsättning är att kunna erbjuda medlemmar och gäster ett så brett sortiment av golfrelaterade produkter som möjligt. Varje kund ska känna sig välkommen och kunna hitta något som kan passa. Och är det något ni eventuellt saknar, så kan han i de flesta fall beställa hem det.
Våra priser ska vara konkurrenskraftiga och ligga i nivå med de stora kedjorna och internetföretagen.

Vi vill ju att våra medlemmar skall handla i sin egen shop!

8883

Anders Molin, som huvudsakligen bedriver lektionsverksamhet, utför customfitting av klubbor, där han även provar ut och bygger klubbor helt från grunden av märket Tom Wishon Golf.
Klubborna skräddarsys till dig, anpassade efter din sving, kroppsbyggnad osv.

Kontakta oss gärna om du har synpunkter, tips eller idéer. Det kanske är något du tycker saknas i sortimentet.

Välkommen till en ny och spännande säsong!

Hål 11 - Textilia

Om Textilia

Textilia är ett svenskt Facility Management-företag som genom en ansvarsfull och effektiv textilservice frigör resurser för kunder inom främst Hälsa & Sjukvård och Hotell & Restaurang. Som långsiktig partner tar Textilia ett helhetsansvar och bidrar till att det fungerar för våra kunder.

Textilservice är, likt kost-, städ- och fastighetsservice, en stödprocess inom Facility Management-området som är oerhört viktig för att många kunders verksamheter ska fungera.

Modern textilservice från Textilia är en utpräglad tjänsteverksamhet där Textilia i uthyrningsmodeller tar ett helhetsansvar för att kunder inom främst Hälsa & Sjukvård och Hotell & Restaurang alltid har tillgång rena, ändamålsenliga och kostnadseffektiva textilier.

bild textilia

Textilia tar i sina kundrelationer ett helhetsansvar för anskaffning och finansiering av textilier, högeffektiv tvätt- och efterbehandling, transport till och från kund, automatiska plaggdistributionssystem samt en meny av tilläggstjänster, allt i syfte att det ska vara lätt att vara kund hos Textilia. Hos större kunder, t ex stora akutsjukhus, har Textilia egen personal stationerad som ombesörjer beställning, plockning, lagerhållning och interndistribution samt påfyllning och drift av plagg- och textilautomater. Kundens medarbetare förbrukar och överlåter resten åt Textilia.

Textilia är Sveriges största leverantör av textilservice till kunder inom Hälsa & Sjukvård. Landstingen i Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland, Jämtland, Stockholm, Örebro, Kronoberg och Blekinge samt många kommuner och privata vårdgivare är kunder hos Textilia. Inom Hotell & Restaurang har Textilia kunder över hela Sverige. Textilia är även huvudleverantör av textilservice till Försvarsmakten.

Textilia har produktion och kundtjänster vid anläggningar i Boden, Långsele, Rimbo, Örebro och Karlskrona. Den geografiska placeringen av anläggningarna är optimal för nationella uppdrag samtidigt som vi är en lokal partner. Textilia har ca 400 anställda och omsatte 2010 ca 460 MSEK.

Textilia ägs sedan augusti 2008 av Litorina Kapital - en framgångsrik utvecklare av mindre och medelstora företag.

För att besöka Textilias hemsida klickar du här