Besökare: 518743

Om shopen

andersmolinFr.o.m. säsongen 2013 drivs golfshopen av klubbens pro, Anders Molin.

Vår målsättning är att kunna erbjuda medlemmar och gäster ett så brett sortiment av golfrelaterade produkter som möjligt. Varje kund ska känna sig välkommen och kunna hitta något som kan passa. Och är det något ni eventuellt saknar, så kan han i de flesta fall beställa hem det.
Våra priser ska vara konkurrenskraftiga och ligga i nivå med de stora kedjorna och internetföretagen.

Vi vill ju att våra medlemmar skall handla i sin egen shop!

8883

Anders Molin, som huvudsakligen bedriver lektionsverksamhet, utför customfitting av klubbor, där han även provar ut och bygger klubbor helt från grunden av märket Tom Wishon Golf.
Klubborna skräddarsys till dig, anpassade efter din sving, kroppsbyggnad osv.

Kontakta oss gärna om du har synpunkter, tips eller idéer. Det kanske är något du tycker saknas i sortimentet.

Välkommen till en ny och spännande säsong!

Hål 15 - Bergmans Optik

Oss hittar man på Storgatan 63 mitt på gågatan i Sollefteå. Strömsunds Optik köpte denna butik hösten 2010 av syskonen Bergmans och driver den nu vidare. Det är Berta Gunnarsson, Anna Dejemo och Anders Carlsson som äger butikerna och anställd är även Annica Nyholm, vi jobbar alla till och från i butiken i Sollefteå.

Vi har en av Ångermanlands modernaste optikbutik och vi jobbar främst med god kvalité vad gäller både glas och bågar. Vill man ha ett budgetalternativ så finns det också!

Hos oss arbetar Marie Nolerud som är från Sollefteå. Optiker man får träffa kommer från Strömsund och det är Anders Carlsson och Markus Sjödin. Ibland dyker även Annica Nyholm, Berta Gunnarsson och Anna Dejemo upp i butiken.

bild bermansoptik

För att läsa mer om vår verksamhet är du välkommen att klicka här