Besökare: 518743

Om shopen

andersmolinFr.o.m. säsongen 2013 drivs golfshopen av klubbens pro, Anders Molin.

Vår målsättning är att kunna erbjuda medlemmar och gäster ett så brett sortiment av golfrelaterade produkter som möjligt. Varje kund ska känna sig välkommen och kunna hitta något som kan passa. Och är det något ni eventuellt saknar, så kan han i de flesta fall beställa hem det.
Våra priser ska vara konkurrenskraftiga och ligga i nivå med de stora kedjorna och internetföretagen.

Vi vill ju att våra medlemmar skall handla i sin egen shop!

8883

Anders Molin, som huvudsakligen bedriver lektionsverksamhet, utför customfitting av klubbor, där han även provar ut och bygger klubbor helt från grunden av märket Tom Wishon Golf.
Klubborna skräddarsys till dig, anpassade efter din sving, kroppsbyggnad osv.

Kontakta oss gärna om du har synpunkter, tips eller idéer. Det kanske är något du tycker saknas i sortimentet.

Välkommen till en ny och spännande säsong!

Haglöf

Haglöf Sweden® utvecklar och tillverkar mätsystem med hög kvalitet för användning över hela världen.

Vårt fokus är den professionella fältmätarens behov av utrustning. Förutom ett sortiment av tillväxtborrar i olika modeller och storlekar - som faktiskt är världens största - tillverkar vi diameterklavar, höjdmätare, avståndsmätare och andra instrument och hela system för kontrollmätningar i skog och fält.

Patenterad teknik, lång erfarenhet och upptäckarvilja är några nycklar till varför Haglöf Sweden® blivit ett internationellt respekterat och välkänt varumärke. Våra produkter görs i små serier av våra kunniga utvecklings- och produktionsteam. Vi kvalitetssäkrar med hjälp av skarpa test i verklig användarmiljö och jobbar alltid nära skogisar, industriproffs, forskare, användare och leverantörer. 2013 firade Haglöf Sweden 70 år som instrumenttillverkare.

Företaget ägs och drivs av familjen Haglöf och ligger i Långsele, nära stora skogstillgångar och processindustrier i Sveriges mesta exportlän, Västernorrland.

bild haglofs

För att besöka vår hemsida och läsa mer om oss klickar du här