Pausdrycker

Proffs På Fikaraster!

Pausdrycker i Sollefteå är ett komplett vending företag som har Ångermanland, Medelpad och Jämtland som distrikt. Vi levererar kaffe, kaffe- och varuautomater , tillbehör, kakor, frukt, friskt vatten, konfektyr, fryst mat samt maskinservice. Med andra ord allt som hör till en lyckat paus i arbetet!

Proffs På Service!

Vårt breda sortiment med högkvalitets automater och produkter, är en viktig del för att hålla den höga servicenivå som vi har. Vi har dessutom personlig kontakt med kunderna, vi besöker alla våra kunder minst en gång i månaden. Allt detta gör oss till ett fullservice företag. Luta er tillbaka och fika i lugn och ro.

Proffs På Kontorsvaror!

Från och med den 1/12 2013 övertog Pausdrycker kontorshandeln från Dokumentbolaget. Välkommen in till våran butik. Där har vi allt från pennor, toner, papper, pärmar och kuvert till helbönor, lösvikts te, thermosar, papptallrikar och pressobryggare.

Som företagskund kan du beställa kontorsvaror direkt i vår webbutik.

bild pausdrycker

Välkommen att besöka vår hemsida här!