Tävlingskalender

Hål 14 - Skanska

Våra mål

Skanskas övergripande mål är att skapa värde för kunder och aktieägare. Projekten är kärnan i koncernens verksamhet och värdet skapas i väl genomförda och lönsamma projekt.

Skanska ska vara den ledande projektutvecklaren på lokala marknader och inom utvalda produktområden såsom bostäder, kontor och handel samt inom utvalda typer av infrastrukturprojekt.

Till de finansiella målen läggs även kvalitativa mål – de fem nollvisionerna – som också är våra kärnvärden. Dessa mål är baserade på visionen att verksamheten ska bedrivas med:

• Noll förlustprojekt – förlustprojekt förstör både lönsamhet och kundrelationer.
  • Noll arbetsplatsolyckor – genom att garantera säkerhet på och runt om byggarbetsplatserna för såväl medarbetare, underentreprenörer, leverantörer och allmänheten.
  • Noll miljöincidenter – genom att utföra projekten på ett sätt som minimerar miljöpåverkan.
  • Noll etiska oegentligheter – genom nolltolerans mot alla former av mutor och korruption.
  • Noll defekter – ger förbättrat slutresultat och ökad kundnöjdhet.

bild skanska

För att läsa mer om vår verksamhet klickar du in på vår hemsida här