Tävlingskalender

Hål 3 - Bilbolaget i Sollefteå

Det smidiga bilägandet

Vi arbetar utifrån ett helhetsperspektiv, där vårt mål är att du som kund ska kunna vända dig till oss när det gäller allt som har med bilägande att göra. Här erbjuder vi också ett stort utbud av extra förmåner till omkring 50 000 Volvokortskunder.

Hos oss möts du av tillgängliga, kompetenta och omtänksamma medarbetare. Idag är vi totalt omkring 230 medarbetare, fördelade på åtta orter i norra Sverige. Kort och gott din kompletta bilanläggning för det smidiga bilägandet!

bild bilbolaget

För att besöka vår hemsida för bilbolaget i Sollefteå klickar du här

Välkommen in till oss!

Avslutning på golfveckan 24/7

Fyrmanna den 24/7 kommer att starta från hål 10. Start kl 08.00. Start med 15 minuter mellan bollarna.  8-boll, alltså två lag i samma boll. Den spelare som har lägst hcp i varje boll ser till att speltempot hålls. Håll rygg på bollen framför. På tee, hål 18, kan man beställa hamburgare som intas efter 9 hål. Sen är det viktigt att man kommer iväg i rygg på framförvarande boll. Skall nån gena så slå en säker boll först. Även från röd kan gå först. Detta för att slippa onödig väntan på ettans tee.

Ingen spelare får gå ut på ettan den 24/7

Ha en rolig dag på banan.

Golfveckan i Österforse

Carstedts 2 manna scramble söndag den 18/7

Premiärvisning på MUSTANG MACH-E

Gångvägar

Hej.

Från Måndag 5/7 till Onsdag 7/7 pågår arbeten med Gångvägar.

Mindre störningar kan uppstå i ditt spel från gul tee.

Vi hoppas du har överseende med detta.

MVH Sollefteå GK

Dags för Golfveckan 2021

Välkommen till årets golfvecka på Sollefteå GK. Nu är det dags för en av årets höjdpunkter,
Golfveckan! Passa på att vara med och tävla och lära känna andra golfspelare än dom ni normalt spelar med. Det arbetas för fullt med att få ihop det sista till tävlingarna.

Tävling

Notera att det ordinarie regler som gäller. Det är en blandning av olika tävlingsformer som gör att vi tror att det skall passa så många som möjligt. Tack ni sponsorer som gör golfveckan möjlig att genomföra.

Restaurang

Passa på att under golfveckan äta en bit mat på Golfrestaurangen. Dragan med personal är på tårna!

Anläggning

Bra tryck på anläggningen och det innebär mycket jobb för banarbetarna, respektera deras arbete och se till att de får tid till sitt arbete. Hoppas att arbetet som utförts med gångvägarna gör upplevelsen än mer positiv.

Ideella

Det krävs mycket ideellt arbete för att få till Golfveckan. Allt från kanslijobb, tävlingsverksamhet, kontakt med sponsorer, bunkerjobb, miljön runt klubbhus, m.m. Tack till alla som ställer upp och ni som känner att ni vill bidra, kontakta oss gärnaJ

Slutord

Jag hoppas nu på en lyckad Golfvecka!

Vi syns på bananJ.

Lars Hallin / Ordförande Sollefteå Golfklubb / 2021-07-12