Tävlingskalender

Haglöf

Haglöf Sweden® utvecklar och tillverkar mätsystem med hög kvalitet för användning över hela världen.

Vårt fokus är den professionella fältmätarens behov av utrustning. Förutom ett sortiment av tillväxtborrar i olika modeller och storlekar - som faktiskt är världens största - tillverkar vi diameterklavar, höjdmätare, avståndsmätare och andra instrument och hela system för kontrollmätningar i skog och fält.

Patenterad teknik, lång erfarenhet och upptäckarvilja är några nycklar till varför Haglöf Sweden® blivit ett internationellt respekterat och välkänt varumärke. Våra produkter görs i små serier av våra kunniga utvecklings- och produktionsteam. Vi kvalitetssäkrar med hjälp av skarpa test i verklig användarmiljö och jobbar alltid nära skogisar, industriproffs, forskare, användare och leverantörer. 2013 firade Haglöf Sweden 70 år som instrumenttillverkare.

Företaget ägs och drivs av familjen Haglöf och ligger i Långsele, nära stora skogstillgångar och processindustrier i Sveriges mesta exportlän, Västernorrland.

bild haglofs

För att besöka vår hemsida och läsa mer om oss klickar du här