Damverksamheten

ÅLC Klubbkval

Onsdag den 7 juli har vi ÅLC Klubbkval 2-manna scramble. Första start 16.00.

Välkomna att anmäla er. Bra tillfälle för damer att börja tävla, även nybörjare.

Sista anmälningsdag Tis 6 juli kl 12.00

OBS! Damkvällen är inställd denna kväll.

Golfhelg Frösön

Hej alla Sollefteå golfdamer.

Den 14/8-21 planerar vi en golfhelg på Frösö Gk med en övernattning , middag, frukost, 1 greenfee och spa. Pris 1495/person delat dubbelrum. Tillägg för enkelrum tillkommer.

Intresseanmälan till någon av oss i Damsektion

under kommande vecka 25. Pga att vi måste förboka hotellrummen.

Damgolf

Hej alla golfdamer!

Damkommittén har haft ett möte 7/4 -21. I år har vi tänkt att ha ca 4 damtävlingar, bl a Bubbeljakten och Parracet. Vi tänker även bjuda in våra grannklubbar. Det finns även möjlighet att gå i damboll i andra tävlingar, säg bara till i kansliet.

I år blir troligtvis utflykten till Frösön med övernattning och en dagstur till Puttom GK.

Det blir en SMS grupp angående onsdagkvällarna.Kontakta Harriet, 070-240 62 11, så att vi vet hur många vi blir.

Hälsningar Harriet, Siv, Ann-Sofie och Lena

Golfupplevelse Hussborg Herrgård

Golfupplevelse Hussborg Herrgård.🏌️‍♀️
Är det några som är intresserad?
Golfweekend. 1095 kr/ person.
I priset ingår greenfee, middag, logi i dubbelrum, frukost dag 2.
Tillval dag 2.   250kr
Det är 16 mil dit och tar ca 2 timmar.
Lena Ericsson och Ann-Sofie Solin kollar hur det ser ut i slutet av juni, annars får vi kolla i augusti.
Hör av er till Siv eller anmäl intresset på listan inne på Damernas.

Sollefteå Damgolf
🏌️‍♀️⛳️

Facebookgrupp för SlåGK:s damer

Vi har skapat en facebookgrupp för SlåGK:s damer, där vi kan hålla kontakt med varandra, gällande både damkvällar och andra saker. Gruppen heter Sollefteå Golf Damer