Seniorverksamheten

Seniorgolfen

Torsdag den 19/9 spelar vi från röd tee, damer orange 18 hål. Kanonstart.
Kom ihåg att anmäla er på röd eller orange, damer - ej gul Tee, herrar, röd Tee damer.
Kom också ihåg att anmäla Er i kansliet senast 12/9, om Ni tänker äta. 50 kr i startavgift inkl mat.

Grattis till seniorerna!

Grattis Sollefteå Golfklubb och dess duktiga
Seniordamer och herrar!

trophytrophytrophytrophytrophytrophytrophytrophytrophytrophytrophytrophytrophytrophytrophytrophytrophytrophytrophytrophy

Under coach Kjell Wallins eminenta ledarskap har vi lagt beslag på
Mellannorrländska Seriens pokal för år 2017!

All heder åt Er som ställt upp på Kjell och rest runt med fullt lag till de
flesta tävlingarna på bortaplan.

Info om kvarstående seniorgolf 2017

Fyra tävlingar återstår enligt tävlingsprogrammet. Avslutningstävlingen den 21 sept. spelas från Rött Tee och med Kanonstart kl. 10.00. Övriga kvarvarande spelas från Tee 1 och med start första boll kl. 09.00.

Vid avslutningstävlingen blir det gemensam lunch/middag och prisutdelning för säsongen. Som ifjol kommer i första hand de fem bästa att premieras.

Efter tävlingen den 24 /8 finns det 29 spelare som deltagit minst fem gånger och i topp just nu är Lars Berg som snittat 71,8 på sina fem bästa scorer, totalt 359.  Andra plats har Lars Rohlin på 73,4, totalt 367. Han jagas av tiotalet som har 368-373 och stor chans att avancera om de byter ut sina ”förbättringssiffror”.

Underlaget finns på kansliet fr.o.m torsdag 31/8 där Ni kan se vilken siffra Ni bör förbättra! Många står också på fyra tävlingar och har god chans att blanda sig i toppstriden!

Med hopp om fint golfväder i september och stort deltagande!

/Paul Olsson

Seniortouren 2017

Välkomna till en ny säsong med start den 25 maj. Vi inleder med Röd avgång, alla från rött Tee och under förutsättning att banan har öppnats. Vi spelar slagspel och kommer att i möjligaste mån alltid ha Kanonstart under säsongen. Detta för att Tävlingsledaren inte ska behöva göra åtta-timmars pass och vi får mer socialt umgänge.  Synpunkter , idéer om ändringar, spelformer , m.m  kan gärna skickas till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Tävlingsledare behöver rekryteras och det tittar vi på nu vid uppstarten. Ännu för mej oklart vilken hjälp vi kommer att få från kanslipersonalen.

Väl mött!

Paul Olsson

Slutrunda seniorgolfen 22/9

Vi står nu inför en "dramatisk" slutrunda på torsdag den 22/9.
Här är listan över de 30 bästa resultaten: 30-bästa

Välkomna till säsongsavslutningen!