Golfstart 2021

Dessa träningstimmar vänder sig till dig som har gått en nybörjarkurs i år eller tidigare år på Sollefteå GK, till dig som redan är medlem i klubben men fastnat lite mellan HCP 54-37 och vill ha hjälp att nå officiellt HCP (36.0) och till dig som har haft ett längre uppehåll från golf men nu vill börja spela igen och därför önskar få hjälp med att hitta tillbaka till en bra bollträff igen.

Dessa timmar är gratis och de leds av tränare.

Vet du att du kan och vill komma så skicka ett mail till kansli@sollefteagk.se, där du talar om att du kommer. Blir det spontant att du får tid över så är det bara att dyka upp även om du inte anmält dig.

Torsdagar 17-18 träning med Magnus, 18-20 spel på banan 4 hål med fadder

Faddrar : Två st faddrar/tillfälle