Banguide

Den riktiga banguiden kommer till sommaren.

golfkarta

Stenslökkens Åkeri AB

Antalet åkerier i Sollefteå är 27 varav Stenslökkens Åkeri AB, Björn är ett av de bättre. Då både pris och typ av transportuppdrag ett åkeri åtar sig kan variera och därför kan det vara smart att kolla med flera åkerier i Sollefteå eller på orter i närheten.

Då du söker upp ett åkeri är det viktigt att du vet en del om ditt gods. Vad är det för typ av vara som ska transporteras, storleken och vikt på varan samt var ska godset transporteras. Viss vägledning om frågeställningar kan du hitta om åkerierkan du hitta genom att besöka Stenslökkens Åkeri AB, Björn eller liknande företags hemsidor. Då det förekommer flera Åkeri i eller nära Sollefteå kan det vara bra att jämföra olika alternativa åkerier och även försöka hitta rekommendationer om vilket Åkeri som är bäst. Ett åkeris som du definitivt bör kolla med är Stenslökkens Åkeri AB, Björn.

Bäst är att kontakta åkeri - Stenslökkens Åkeri AB, Björn på följande sätt:

Stenslökkens Åkeri AB, Björn

Hallstagatan 7