Säsong 2022!

Nu är säsongen igång. Ökade kostnader för både klubben och medlemmen är på många sätt en utmaning och balansgång, restaurang, rangebollar, drivmedelskostnader, medlemsavgifter, bilkörning…

SLGK – 50 År

Planera in 8 oktober 2022. Det är då vi kommer hålla 50 Årsfest. Den som håller i arrangemanget är Niklas Eriksson. Mer information runt tid o plats och hur du anmäler dig kommer framöver.

Verksamhetsområde Anläggning

Projekten är igång och vi följer planen relativt bra. Fortsättning till hösten med resterande Orange tees och markarbeten där det är avverkad skog. Efter en lite trög start så small det till med grönskan med lite utmaningar gällande greener men jag tycker vi ligger rätt bra till. Vi får i år ha överseende med MUA och så vidare i de arbeten som pågår. Tanken var att försöka med hålpipning förbättra fairway på 9, 14 o 16 men det får vänta ett tag.

Verksamhetsområde Medlem

Det är viktigt att vi alla hjälper våra nybörjare och potentiella medlemmar in i golfklubben. Inte riktigt samma tillströmning av nya medlemmar som senaste åren gällande kursdeltagare och ligger fortsatt lite efter mot budget gällande medlemsintäkter.

Verksamhetsområde Marknad

Arbetet pågår för fullt gällande sponsring inför säsongen. Vill ni vara en del av det och inte fått frågan, kontakta gärna Ulf Normark. Vi saknar i vart fall en sponsor till Golfveckan, vill du vara med?

Verksamhetsområde Tävling

Vi ser nu fram emot golfveckan och hoppas på bra väder och spel. I mitten av Juli åker vårat Herrlag till Ljusdal för spel, skall blir spännande att följa!

Framtid

Se till att ha kul o trevligt när ni är på golfanläggningen.

Övrigt Jag ser verkligen fram emot vad vårat projekt gällande bättre spelupplevelse kommer att ge oss som klubb! Allas synpunkter är viktiga, kolla vid intresse med Stefan Hasselborg eller någon annan i styrelsen om hur ni bäst kan bidra! Som jag uppfattar det är vi i år bättre än tidigare gällande att lägga tillbaka uppslagen torv, tack och vi fortsätter så! Några bra tips från Svensk Golf finns under länken nedan.

https://golf.qbank.se/mb/?h=f29ad040a3b993bb25dccbe5ea3641b9&p=dccda36951e6721097a93eae5c593859

Slutord

Hittills en liten sänkning i HCP, får se vart det slutar!

Lars Hallin / Ordförande Sollefteå Golfklubb / 2022-07-05