Tack för förtroendet att leda Sollefteå Golfklubb ytterligare ett år! Jag ser att vi går mot ett ekonomiskt tufft år.  Vi behöver hjälpas åt och hitta vägar för att öka antalet medlemmar och Greenfegäster. Utöver det utveckla samarbetet med våra samarbetspartners. Samtidigt behöver vi se över vart vi kan spara kostnader i den dagliga driften. Vi har lagt en budget på minusresultat och med det sagt behöver vi jobba för att nå i vart fall ett noll resultat.

Verksamhetsområde Anläggning

Projekt 1 slutredovisas innan årsskiftet (Gångvägar o Orange Tee)

Projekt 2, skogen blir nu planering i vinter o fortsatt arbete i vår. Ytterligare fräsning o harvning innan sådd på bla hål 7 o 16.

Verksamhetsområde Medlem

Inom kort kommer medlemsavgifterna att skickas ut! Vi planerar att ta omtag om hur vi introducerar nybörjare. Vi alla kan hjälpas åt i detta med att vara välkomnande med nya golfare.

Verksamhetsområden

Vi har nu ny styrelse, Ola Rubensson in och två som valt att kliva av Runo L o Gunnar O. Vi behöver sätta våra roller och förankra namn som vi har i respektive verksamhetsområden och utifrån det ta oss an 2023. Vi räknar med lägre medlemsintäkter och greenfee intäkter samt ökade kostnader. Vårat fokus skall bli att det inte blir så och då krävs det fokus på medlem, marknad och anläggning.

Framtid

Projektet bättre spelupplevelses nästa steg är att sätta handlingsplan med mål att allas spelupplevelse skall bli bättre! Redan nu kan vi nog säga att spelupplevelsen blir bättre när vi gjort klart våra gångvägar (bilvägar) och orange tee samt att det nu bytts till bättre sand i våra greenbunkrar (för er som är i bunkrarna)

Slutord

God Jul o Gott Nytt År önskar Styrelsen!

Lars Hallin / Ordförande Sollefteå Golfklubb / 2022-12-16