Kurs Gröna kortet

Kursen som hålls under tre tillfällen innefattar både praktik och teori, sammanlagt 7,5 timmar.

Alternativt en intensivkurs, lördag-söndag 6,5 timmar (inkl. rast)

Kursen kostar 800:-/senior, junior upp till 18 gratis.

Kursen kan se olika ut, men ett standardupplägg är vardag kväll och förmiddag på helg. Kursen är klar på en vecka.
Om Du missar någon dag kan Du gå samma dag nästa vecka, så får Du den lektionen då istället.

Du får låna klubbor och utrustning.

VIKTIGT: När du går utbildningen hos oss behöver du inte klara spelkraven för grönt kort innan du får spela själva på banan. Det enda som behövs är att du blir medlem. Som medlem får du spela själv så snart du känner dig redo. Här är Golfstart en stor hjälp eftersom du får möjlighet att spela med ”faddrar” från klubben så du kan bli redo i den takt som du själv känner dig bekväm med.

Grönakortet-kurser, nybörjarkurser Sollefteå GK 2022

Kurs 5
Lördag 9 juli      10.00-13.00

Söndag 10 juli   10.00-13.30

Anmälan:
Maila namn, adress, telefonnummer , e-postadress, personnummer
(även de 4 sista) till  Solleftå GK på:

E-post: kansli@sollefteagk.se

Vill du börja spela golf?

Då startar Du med att ta Gröna kortet. Vi genomför löpande utbildningar under hela säsongen.
 Läs mer om innehåll och tider för Grönakort kurser.

Tycker Du att golf är roligt och något som Du vill fortsätta med, så blir Du medlem i Sollefteå Golfklubb.
 När Du betalar medlemsavgiften får Du tillbaka kursavgiften, samt ett rangekort värt 100 kronor.

Utrustning finns att låna. Har du egen utrustning ta med dessa.
Det Du skall tänka på är att ha kläder efter väder. Om det skulle regna har vi tillgång till tak på rangen.

Som ny medlem i Golfklubben erbjuds att delta i
 ”Golfstart”
. Förutom verksamheten vid Golfstart finns andra aktiviteter på golfklubben som Du kan delta i.

För frågor maila eller ring:
E-post:  kansli@sollefteagk.se
Telefon kansli: 0620-214 75

Golfstart 2022

Dessa träningstimmar vänder sig till alla nybörjare, nybörjare under utbildning och återvändare. Golfstart inebär att du tillsammans med faddrar i klubben får vägledning och tips och spel på banan torsdagar kl. 18-20, se schema.

Vet du att du kan och vill komma så skicka ett mail till kansli@sollefteagk.se, där du talar om att du kommer. Blir det spontant att du får tid över så är det bara att dyka upp även om du inte anmält dig.

Faddrar : Två st faddrar/tillfälle

Golfstart, schema