Vår 2023!

Nu är snart våren här och det efter en relativt varm vinter. Handlingsplanen utifrån Bättre Spelupplevelse är satt och kommer kommuniceras vidare.

Verksamhetsområde Anläggning

Arbetas nu med att sätta bemanningen inför sommaren. Bosse har inför året valt att gå i deltidspension och vi är glada att han fortsatt finns tillgänglig på deltid. Behöver rekrytera till både bana o kansli. Ny greenklippare beräknas komma i maj.

Verksamhetsområde Medlem

I år kommer nybörjarutbildningarna hållas av både Magnus Eriksson och Anders Molin. Vi är glada att nått denna överenskommelse. Anders kommer fortsatt finnas för att kunna ta lektioner och klubbförsäljning. Vi gör ett nytt försök i år med att delta i seriespelet med ett herrlag.

Verksamhetsområde Tävling

Snart börjar tävlingsprogrammet att läggas ut. Ser som vanligt fram emot golfveckan som är v.29. Eventuellt kommer vi i juni starta upp med en tidig 4 manna tävling.

Verksamhetsområden

Vi har nu och i framtiden behov av våra medlemmars ideella krafter. Det gäller både stort och smått och vi behöver hjälpas åt i detta. Hör gärna av dig om du är intresserad av att hjälpa till i någon grupp så hittar vi säkert tillsammans något som passar. Bunkergrupp, Rangeplockning, Kansli, Tävling, Ruffklippning, Byggnationer m.m.

Framtid

Ser nu fram emot slutarbetet gällande Projekt 2 – Skogen.

Vårmötet i slutat av april, håll utskick på hemsida o mail.

Slutord

Vi syns snart på banan!

Lars Hallin / Ordförande Sollefteå Golfklubb / 2023-03-27

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *