Vår till sommar 2023!

Vår till Sommar 2023!

Gröna greener och banan öppnad. I år gick det snabbt från vår till sommar! Vårmötet har hållits där resultatet presenterades och så även verksamhetsberättelse för 2022!

Verksamhetsområde Anläggning

Verksamhetsplanen för 2023 gällande anläggning är nu satt. Ytterligare beläggning gjord på några av våra gångvägar. Plan finns nu för skogen, förbättring av fairways har gjorts och arbetas på vad vi i övrigt beslutat bla utifrån ”Bättre Spelupplevelse”. Extra stort tack till alla ideella som haft möjlighet att ställa upp i vårens projektarbeten. Verkligen grymt bra jobbat.  Ny greenklippare är nu på plats.

Verksamhetsområde Medlem

Nu finns möjlighet att anmäla sig till våra nybörjarutbildningar. (12 st i första kursen) Förmedla detta gärna till de ni känner och är intresserade av att börja spela golf. Nytt upplägg både för nybörjaren och faddern.

Verksamhetsområde Tävling

Tävlingsprogrammet ligger nu ute på hemsidan. Klart att planera tävlingar likväl som sällskapsronder! Anmäl er till den nya uppstarts fyrmannatävlingen, en bra kickstart på golfsommaren!

Paul o Tommy kör vidare med lite nytt koncept gällande Forsex.

Restaurangen

Dragan o Natalya är taggade inför sommaren och planerar att öppna restaurangen helt öppet from 9 juni och smygöppning from 2 juni. Se mer information hemsida osv.

Framtid

Kan bli lite stökigt i inledningen av säsongen när vi skall göra några större jobb, tack för att ni har överseende med det!

Slutord

Önskar er alla en bra golfsommar.

Lars Hallin / Ordförande Sollefteå Golfklubb / 2023-05-26

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *