Våren närmar sig!

Under vintern har vi i styrelsen arbetat med att få ihop våra verksamhetsområden. Vi har även planerat vidare gällande våra projekt. 1. Gångvägar o Orange Tee. 2. Skickat in bidragsansökan gällande skogen på Hål 7, 16 o 14 samt 1 o 6.

Verksamhetsområde Anläggning
Vi planerar nu prioriteringar och resurser inför våra projekt. En utmaning är nu de höjda drivmedelskostnaderna. När det är mycket som planeras hända under året ber jag om allas förståelse om det blir några områden med mua osv.

PRO – Verksamhet
Vi kommer även i år driva range o shop i egen regi. Vi jobbar på lösningar gällande utbildning av nybörjare, golfstart, möjligheter till lektioner och försäljning av klubbor.

Verksamhetsområde Medlem
Vi förordar att betala medlemsavgifter via Min.golf, så här långt verkar det vara en bra lösning.

Verksamhetsområde Marknad
En betydande del av klubbens intäkter kommer från våra partners i form av sponsring av olika slag. En viktig del för att nå balans i ekonomin. Nu arbetar vi för ett lika bra eller bättre utfall/stöd än under föregående år.

Verksamhetsområde Tävling
Planerna inför sommaren är i full gång. Tävlingsprogrammet börjar ta form och läggs ut inom kort även om det är preliminärt. (Kanske kan ha tävling gällande längsta drive på hål 7 i år!!)

Verksamhetsområde Ideella
Vi kommer i vår ha behov av ideella krafter i projekten och runt de vanliga arbetena som skall utföras. Vi kan aldrig bli för många som hjälps åt?

Framtid
Nu får vi hoppas att det blir en gynnsam vår så att banan blir tidigt spelbar.

Övrigt
2022 fyller vi som klubb 50 år, planering inför det har så smått börjat! Någon som vill vara med i det arbetet hör av dig till mig eller någon annan i styrelsen! Vi har inför 2022 anmält ett Herrlag till seriespel.

Slutord
Jag ser åter fram emot en spännande o händelserik sommar på golfanläggningen!

Lars Hallin / Ordförande Sollefteå Golfklubb / 2022-03-04

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *